Pelckmans Portaal: webinars

event icon

We frissen graag je kennis rond onze onlineleeromgeving op.
Bepaal zelf welke info je graag door ons uitgelegd krijgt en haal vanaf september zo het maximale uit Pelckmans Portaal.

Afstandsonderwijs behoort intussen tot de dagelijkse klaspraktijk. De combinatie van papier en digitaal was in ons onderwijs nooit zo belangrijk als nu. Pelckmans Portaal wil hierin een belangrijke rol spelen en de nodige ondersteuning bieden.

Voor de start van het volgende schooljaar frissen we graag je kennis rond onze onlineleeromgeving op. We vertellen je over de beschikbare oefen- en leertools en de nieuwigheden die in ontwikkeling zijn. Bepaal zelf welke info je graag door ons uitgelegd krijgt en haal vanaf september zo het maximale uit Pelckmans Portaal.

Schrijf je hier in

Digitaal lesmateriaal

Maak leren samen met ons toegankelijk voor iedereen

Naar Pelckmans Portaal

Hulp nodig?

Onze helpdesk staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

helpdesk@pelckmans.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

pelckmans logo