Aanmelden

Eenvoudig en snel

Aanmelden op Pelckmans Portaal is zo gebeurd, zowel voor een leerling als voor een leerkracht.

Hoe je aanmeldt, kies je zelf:

  • Aanmelden met een Pelckmans-account
  • Aanmelden met een Smartschool-account

 

Heb je nog geen Pelckmans- of Smartschool-account? Maak een Pelckmans-account aan of laat een Smartschool-account voor je opzetten.

Bekijk hier het instructiefilmpje voor meer hulp.

Naar Pelckmans Portaal

Accounts koppelen

Als je verschillende accounts hebt, kun je die aan elkaar koppelen.  Zo hoef je jezelf niet af te vragen met welk account je aanmeldt. Je kunt ook meerdere Smartschool-accounts koppelen. Dit kan handig zijn als je in verschillende scholen lesgeeft.

Code activeren

Nadat je bent aangemeld, kun je de code activeren die je vooraan in de handleiding of in het lesmateriaal voor de leerling vindt. Dit hoef je maar één keer te doen. Zo krijg je toegang tot al het onlinemateriaal dat hoort bij jouw lesmethode. Bij een volgend bezoek aan Pelckmans Portaal hoef je die code niet meer in te geven. Je ziet dan automatisch al jouw geactiveerd lesmateriaal staan.

Overdragen licenties

Licentie overdragen

Gaf je jouw handleiding door aan een collega? Bezorg hem of haar dan ook toegang tot het bijbehorende onlinemateriaal. Dat doe je door je licentiecode over te dragen in Pelckmans Portaal bij Mijn account. De handleiding werd destijds al door jou geactiveerd en kan eenvoudig naar een andere account overgedragen worden zonder opnieuw te activeren.

Meer info nodig?

In onze handleidingen vind je uitgebreide stappenplannen voor het koppelen van accounts, het activeren van activatiecodes en het overdragen van licenties.

Download de handleidingen

Digitaal lesmateriaal

Maak leren samen met ons toegankelijk voor iedereen

Naar Pelckmans Portaal

Hulp nodig?

Onze helpdesk staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

helpdesk@pelckmans.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

pelckmans logo